Skip to content

Tavoita Metsänomistajat, kuluttajat ja metsäalan ammattilaiset yhdellä kertaa

Metsämessut on alan suurimpia tapahtumia Suomessa ja se käsittelee mm. metsän virkistyskäyttöä, metsänhoitoa, metsäalan innovaatioita ja metsänomistajille Sieppaatarkoitettuja tuotteita ja palveluita. Metsämessuille tullaan etsimään uusia palveluita, ostamaan tarvikkeita ja verkostoitumaan.

Monipuolisilla metsämessuilla tavoitat näytteilleasettajana sekä kaupungissa asuvat metsänomistajat perheineen että ammattilaiset. Lisäksi viiden tapahtuman kokonaisuus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tavoittaa myös suuria kuluttajamassoja ja ostopotentiaalia kerralla.

Metsämessut ovat osa  ELMA – Elämää, eläimiä ja ostoksia tapahtumakokonaisuutta, johon kuuluvat lisäksi: ELMA-maaseutumessut, Kädentaito, OutletExpo ja Lemmikki (la-su).

90% kävijöistä tulee tapahtumaan tekemään ostoksia.

 

Tapahtumakokonaisuudessa vieraili syksyllä 2016 yli 37 000 kävijää.

Myös seuraavaan tapahtumaan osallistuminen / kävijät %

Haluaisi käyttää enemmän aikaa luonnossa liikkumiseen / kävijät %

Tyytyväisyys messuihin / kävijät %

Kävijäprofiili miehet 51% - naiset 43%

Sieppaa

Tuoteryhmät:

 

Metsänhoitopalvelut *Puukauppapalvelut * Metsätyön koneet ja -varusteet * Sidosryhmäpalvelut * Metsän virkistyskäyttö * Bioenergia * Oppilaitokset ja muu koulutus * Muut alan tuotteet ja palvelut * Biotalous

HUOM! Mikäli olet kiinnostunut järjestämään työpajoja Työnäytösalueella mainitse tästä jo osastoa varatessasi. Mielenkiintoisimmat työpajat saavat ilmaista lisänäkyvyyttä Facebookissa ja nettisivuilla!

 

Hinnat ja osallisturmisratkaisut VARAA OSASTO

 

Ota yhteytta

Sieppaa

 

Minna Ahokas
myyntipäällikkö
minna.ahokas@messukeskus.com
puh: 040 555 0587

eMessukeskus-asiointipalvelu on käytössäsi heti varauksen jälkeen Sieppaa

eMessukeskus tuo kaiken messuosallistumiseen liittyvän tiedon kätesi ulottuville, ja helposti myös mobiilisti.

Uudesta eMessukeskus-verkkopalvelusta löydät tietoa messuille osallistumisesta (mm. osallistumisratkaisut ja –ehdot sekä hinnat), tilaat ja hallinnoit tilauksiasi sekä julkaiset messutarjouksia ja ohjelmatietoja sekä lehdistötiedotteita.
eMessukeskuksesta löydät myös osastojen suunnittelijoille ja rakentajille tarvittavat tiedot, kuten rakennusaikataulut ja ohjeet.

siirry eMessukeskukseen

Lataa käyttöösi tapahtuman logot ja bannerit

Ennakkomarkkinointi on tärkeä osa messuosallistumista. Muistathan siis kertoa myös omille asiakkaillesi esimerkiksi nettisivuilla ja uutiskirjeissä, että olet mukana messuilla.

Lataa tästä käyttöösi logot ja bannerit. Mikäli tarvitset sähköiseen markkinointiin muun kokoisia bannereita. Ota meihin yhteyttä.

logot ja bannerit

 

Digitaaliset näkyvyydet

Messukeskuksen lukuisilla diginäkyvyyksillä tehostat yrityksesi myyntiä ja lisäät näkyvyyttä myös osastosi ulkopuolelle.

Voit näkyä esimerkiksi klubikirjeissä, bannerilla tapahtuman nettisivuilla, lukuisilla diginäytöillä tai uutuutena nyt myös lisätyssä todellisuudessa AR-sovelluksessa.

Lue lisää