Skip to content

Virkisty Metsässä

Suomalainen metsä on sekä kaunis että monikäyttöinen ja jokainen kokee metsän omalla tavallaan. Metsämessujen ohjelma koostuu monipuolisesta tarjonnasta ja siinä on otettu huomioon, niin virkistyskäyttäjät kuin metsän omistajatkin.

Tule mukaan  hakemaan uusia matkailukohteita eräretkiin, hankkimaan tarvikkeita ulkoiluun tai miltäpä kuulostaisi kokonaan uusi harrastus esimerkiksi jousiammunnan parissa?

 

Mukana alueella mm.
Vaeltajankauppa.fi, Fiskars, Kuivalihakundi.com, Jousiammuntaliitto ja Suomen metsästäjäliitto

 

Uutta

Metsämessujen Virkistysalueella voit tutustua jousiammuntaan ja metsästykseen aivan uudella tavalla. Jousiammuntanäytöksiä järjestetään työnäytösalueella joka päivä ja metsästyssimulaattori vie sinut mielikuvitusretkelle metsään. Samalla voit kysyä asiantuntija vinkkejä omaan harrastukseesi tai mistä harrastus kannattaa aloittaa.

 

 SimWay Hunt 3D-simulaattori

Metsästäjäliiton osastolla lapset ja nuoret pääsevät tutustumaan luontoon, metsästykseen, eränkäyntiin ja riistanhoitoon turvallisesti samanhenkisessä seurassa sekä metsästäjäliiton nuorisotyöhön ja lapsille ja nuorille tarjoamiimme harrastusmahdollisuuksiin. Jutustelun lomassa on mahdollisuus kokeilla ammuntaa. Pääset mukaan erilaisiin aidontuntuisiin metsästystilanteisiin tai testaamaan tarkkuuttasi ampumaradalla.