Skip to content

Bioaika-tapahtumakiertue – Metsämessujen pysäkki

Bioaika-tapahtumakiertue on metsäsektorin yhteinen lahja 100-vuotiaalle Suomelle ja Suomen nuorille. Se on visio ja kutsu jokaiselle tulla rakentamaan yhteistä tulevaisuutta.

Tapahtumakiertueen ytimessä on Bioaika-rekka – pyörillä ja biopolttoaineella kulkeva tiedekeskusnäyttely, jossa on mukana kymmeniä biotalouden keksintöjä ja mahdollisuuksia.

Sieppaa

Mitä on Bioaika?
Lue lisää

 

TUNNE BIOTALOUS METSÄMESSUILLA

Tule katsomaan, miten biotalous näkyy sinun arjessasi – ruokapöydässä, liikkumisessa ja lähimetsässä nyt ja tulevaisuudessa ja miten voit kuluttajavalinnoilla vaikuttaa siirtymään fossiilitaloudesta biotalouteen.

Biotaloudella tarkoitetaan uusiutuvien luonnonvarojen kestävää hyödyntämistä fossiilisten luonnonvarojen sijaan. Miltä näyttää koivusta tehty lanka? Tai syötävä
sirkka? Tule tutustumaan biotalouden tuotteisiin ja palveluihin. Kerromme niin metsätiedon digitalisoinnista ja maankäytöstä kuin kestävästä ruuantuotannosta
sekä metsästyksestäkin.

Tutustu Metsämessuilla Biotalousosastoon, josta tavoitat maa- ja metsätalousministeriön, Eviran, Luonnonvarakeskuksen, Maanmittauslaitoksen, Metsähallituksen, Metsäkeskuksen ja Suomen riistakeskuksen asiantuntijat.

#tunnebiotalous

Katso osasto-ohjelma

Sieppaa

 

Katso video viimevuoden tunnelmista